dimarts, 12 d’abril de 2011

JUGUEM AMB EL SÓ

Hola de nou, estimats lectors! Un cop més, ens disposem a mostrar-vos una nova experiència proposada en l´assignatura L20: Juguem amb el so!

A diferència de les tasques anteriors, aquesta es realitzaba en grup, però cada component desenvolupava un rol: productora, tècnic o locutora. I vos preguntareu què és el que havíem de realitzar? Doncs, un programa pilot d´una ràdio escolar i a més, una web per donar-la a conéixer. Si, heu llegit bé, però no vos angoixeu podeu anticipar, que si estem escrivint aquestes línies, una vegada més hem aconseguit el nostre propósit. No ens allarguem més.

De tot allò que hem pogut apendre, destacar el funcionament del spreaker, un programa innovador que trobem al nostre abast a la red i que ofereix la possibilitat de comptar amb una taula de barretja amb un pc i un clic. És clar que després d´escoltar els resultats, tan sols ens enrecordem d´allò positiu, però sent franques, fins descobrir el seu funcionament ens vam topar amb molts obstacles encara així, la tasca de la nostra tècnic va alleugerar la producció d´aquesta, la nostra ràdio.

En referent a la web, els inicis van ser molt durs perquè sempre perdíem la informació, endarrerint-nos molt la feina. No obstant, i com habitualment ens sol ocórrer, era tot molt més sencill només requeria tranquil·litzar-nos i no atabalar-se per mirar la pantalla del nostre ordinador com auténtiques investigadores, creient-lo i perdent la por.

Per acabar, volem destacar el treball en grup, donat que hem treballat de valent dedicant moltes hores, inclós hores de son.

Us animem a que exploreu aquest món, desconegut fins ara per nosaltres, donat que la ràdio ofereix un munt de possbilitats. I per suposat, esperem que compartiu la vostra experiència amb nosaltres.

Salutacions!

L'equip:
Lledó Pastor Ortiz
Maria Ganau Gimeno
Sonia Parra Rodríguez
Maria Fe Sanchis Marzal
Àngela Bohigues Soriano

1 comentaris:

Silvia Ebrí ha dit...

Enhorabona per la vostra Ràdio!!! m'agrada molt com us va quedar!

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Amb la tecnologia de Blogger.