dissabte, 14 de maig de 2011

Spot Publicitari

Coneixeu Google Apps?

Bé, per a tots aquells que encara no gaudiu de les avantatges d´aquesta aplicació web, i perquè no, per a tots aquells que ja la coneixeu, vos oferim aquest stop motion.


La veritat és que no vos teniem que convèncer massa, però no ens digueu que almenys no heu esboza´t un somriure. Doncs no vos podeu imaginar com ho hem passat nosaltres, encara que no tot ha sigut diversió, tant aquest treball com el darrer presentat, la ràdio, impliquen treballar de valent. Vos contem així per damunt damunt el que hem fet:
Primerament, vam proposar i decidir com realitzar el nostre spot publicitari. Ara arribava el moment de posar-se mans a l´obra, havíem d´ investigar com fer allò tan fantàstic que havíem pensat, un stop motion, ja que ninguna tenia ni idea. Però, gràcies al treball d´algunes persones les quals mostren amb vídeos quin programa i com utilitzar-lo, vam realitzar algunes probes. Així doncs, vam pensar que seria viable la nostra idea, és a dir que si que ho podríem fer i ens vam disposar a buscar el material per a la construcció del nostre come-cocos. Arribats a aquests moment, volem aprofitar per agrair a la nostra professora que ens prestara material per al muntatge de l´escenari.

Ja amb el come-cocos, a un paper vam traçar el recorregut que devien fer cada ninotet i comensarem a fer fotos, moltes fotos, unes 300! Vertaderament, aquesta primera part del treball va ser la més pesada, però com ja anticipem quan diem “aquesta primera part”, hi quedaven una segona i una tercer part, la part tecnològica (que no ens ha resultat tant complicada perquè les eines emprades coincideixen en les que varem utilitzar a la ràdio).

Totes les fotos les vam haver de passar a windows moviemaker 2.6 per fer xicotets vídeos donant-li varies velocitats, ja que havíem de tindre en compte la quantitat d´imatges de cada fragment de vídeo. Un vegada ja teníem tots el vídeos, els vam passar a windowsl ivemovimaker, i és amb aquest programa en el que pogut observar el resultat. Remarquem, que és la primera vegada que hem fet una cosa així.

I per fi, l´últim pas, pujar el vídeo a youtube i escriure aquestes línies per a vosaltres, gràcies per llegir-les perquè les escrivim per a vosaltres.

Si esteu interessats en qualsevol de les activitats que vos presentem en aquest espai, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Amb la tecnologia de Blogger.